Nieuwe leden

Je bent nog op zoek naar een leuke club om je volledig in uit te leven of je wil badminton gewoon eens uitproberen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Spring gerust eens binnen op één van onze speelavonden en spreek de avondverantwoordelijke aan.  Aarzel vooral niet om ook de andere spelers aan te spreken voor een match. We spelen voornamelijk dubbelspel met wisselende spelpartners. Zo leer je snel onze club kennen. Afhankelijk van de drukte is het uiteraard ook mogelijk om iemand uit te dagen voor een enkelspel.

Als nieuw lid kan je twee keer achtereenvolgens en geheel vrijblijvend komen spelen. Op die manier willen wij je de mogelijkheid geven om na te gaan of de sport iets voor jou is, vooraleer er lidgeld moet betaald worden.

We spelen op in de sporthal van de school De Stadspoort in het hartje van Gent, meer info bij locatie & speeluren

Ik kom eens proberen !

Geef ons een seintje als je komt via ons contactformulier.  Je komt langs in sportkledij met gepaste sportschoenen (geschikt voor binnensporten, zonder zwarte zool).

Ieder voorziet een eigen racket. Heb je voorlopig nog geen? Dan kan je eentje van de club lenen voor de avond. Wij voorzien voor iedereen in plastiek shuttles.

In de loop van de avond word je zeker eens aangesproken door ons voor een verdere kennismaking.

Meteen overtuigd? Schrijf je alvast in via ons online inschrijvingsformulier!